Какъв тип автомобил може да закупите за 30 000, 50 000, 70 000 лв?

Renault Captur Nissan Qashqai BMW 225XE
Default Pinned Post Image

Дошъл е дългоочакваният момент – взели сте решение за закупуване на нов автомобил! Може би ще бъде първата ви кола, а може би смяна на стария автомобил? И в двата случая изборът на автомобил не е толкова лесна задача, изисква комплексен подход – особено, ако превозното средство не е евтино.

КАКВА НОВА КОЛА МОЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ ЗА СУМИТЕ 30 000, 50 000 И 70 000 ЛЕВА?

Несъмнено надеждна, красива, безопасна и комфортна. И няма да имате никакви проблеми с нейната експлоатация, а после лесно ще я продадете на вторичния пазар. За тези цени ще очаквате един автомобил да има множество екстри, а размерът на купето, багажника също са от значение. Но нека разгледаме няколко модела, на които да обърнете внимание при избора на нов автомобил:

За 30 000 лева?

Спортен седан или нещо по-комфортно? Отговорът зависи от характера и семейното ви положение. Но ние ще се спрем на Renault Captur.

RENAULT CAPTUR

Ако имате 30 000 лева и сте се прицелили в Renault Captur, то може да разчитате, че ще придобиете автомобил със стилен дизайн, стабилен бензинов или дизелов двигател и предно задвижване, особено практичен и икономичен в градските си варианти на модела LIFE и ZEN.

Движещата сила на това Renault е с мощност 90 к. с. За по-голяма ефективност на разхода към него е прикрепена система Start&Stop – с нея двигателят на Renault CAPTUR се изключва и включва автоматично. Това намалява разхода на гориво и емисиите на CO₂. А режим ECO и системата DRIVINGECO2 могат да намалят разхода на гориво с до 12%! Освен това, системата DRIVINGECO2 интелигентно анализира стила ви на шофиране и подава съвети как да намалите разхода на гориво още повече.

В актива на всички модификации могат да се запишат меко и комфортно окачване, добра проходимост, просторен салон и по-широки възможности за персонализация. Този кросоувър напълно подхожда на вашата индивидуалност с гамата си от предложения за двуцветно купе и цветова палитра. Renault Captur предлага подгряване на предните седалки, 16 или 17-инчови джанти, панорамен стъклен покрив, паркинг асистент, камера за задно виждане, помощна система за потегляне от наклон и още куп полезни опции.

Нашето мнение: изборът на Renault Captur – отличен и изгоден за ценовия си клас.

И внимание! Вече можеш да избереш удобна опция – повече свободно време за теб и по-малко ангажимент към автомобила!

Новата услуга на пазара SIMPL – при дългосрочен наем на нов автомобил можеш да получиш цялостно обслужване на колата.

Какво е накратко SIMPL? При нужда от смяна на гуми, регистрация в КАТ, плащане на данък МПС, гражданска отговорност, трансфер летище и паркинг, сервизни дейности – идваме, взимаме колата, свършваме нужното и ти я връщаме на удобно за теб място. Цялото движение на автомобила можеш да следиш в удобен клиентски модул. Ще получаваш отчет и документи за всяка извършена услуга.

Simpl е за всяка марка и модел нов автомобил, няма ограничение!

За 50 000 лева?

Като сума за тази цена могат да бъдат закупени представители на различни класове и нива на оборудване автомобили от базови до топ ниво. Това обаче създава известен проблем – коя кола да изберете? За тази цена повечето автомобили са чудесни, надеждни, с отлични характеристики. Изборът е ваш, а ние предлагаме своята версия на достоен образец за тази ценова категория.

ГРАДСКИЯТ КРАЛ – NISSAN QASHQAI

Ярък, спортен, харизматичен – Nissan Qashqai покорява отново и отново! Привлича погледите и ражда нови емоции, той е обект на желание за всички, които ценят високото ниво на комфорт, ярък характер и иновативни решения. Зад волана не просто притежавате сила и не правите компромиси, а чувствате, че целият град е във вашата власт.

Моделът е нов поглед върху динамика, управляемост, технологичност и удоволствие от шофирането! Системата за преглед на 360 градуса ще ви помогне без усилие да паркирате навсякъде. Усъвършенстваната система, с която е оборудван автомобила, дава възможност да държите пътя под пълен контрол.

Високата удобна позиция, присъща на SUV, компактност и маневреност, характерна за по-малките хечбеци – Nissan Qashqai е събрал в себе си най-доброто от двата свята. Съвременните, интуитивни технологии правят всяко пътуване безопасно и предвидимо.

Нашето мнение: изборът на Nissan Qashqai – цената си заслужава емоцията.

За 70 000 лв?

Качваме се все по-високо! BMW 225xe iPerformance Актив Турър е нагледно доказателство, че високата класа, иновативност и гъвкавост могат да бъдат идеално комбинирани с динамичен дизайн. Спорт, пътуване за уикенда или за ежедневно ползване – този автомобил винаги с нетърпение чака повод да се отправите на път, а динамиката му в пълна степен отговаря на стандартите на BMW.

ПЕРФЕКТНОТО СЪЧЕТАНИЕ НА ИМИДЖ И ПРАКТИЧНОСТ – BMW 225XE IPERFORMANCE АКТИВ ТУРЪР

За да се справяте със стил и удоволствие с ежедневните задачи – BMW 225xe iPerformance Актив Турър е отличен избор. Иновативност (хибрид), енергичност, осигурява функционалност и удоволствие от шофирането – точно каквото се очаква от едно BMW. Ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,7 секунди в комбинация с изключително нисък разход на гориво (комбинирано: 3,2-2,7 л/100 км). Освен изключителната ефективност и перфектна адаптивност за всекидневието, моделът отговаря и на максималните стандарти за динамика на управлението и качеството, типични за моделите на BMW.

Нашето мнение: изборът на BMW 225xe iPerformance Актив Турър – уникално, различно изпълнение, иновативно изживяване в комбинация с бързина и ефективност.

Закупуването на автомобил е цяла наука. Но ние сме сигурни, че при базови познания и информация, ще изберете правилният за вас автомобил, отговарящ на личния ви вкус, предпочитания, начин на живот и характер!