Изцяло дигитално сключване на договор

menu

Какъв тип автомобил може да закупите за 30 000, 50 000, 70 000 лв?

Renault Captur Nissan Qashqai BMW 225XE
Default Pinned Post Image

Дошъл е дългоочакваният момент – взели сте решение за закупуване на нов автомобил! Може би ще бъде първата ви кола, а може би смяна на стария автомобил? И в двата случая изборът на автомобил не е толкова лесна задача, изисква комплексен подход – особено, ако превозното средство не е евтино.

КАКВА НОВА КОЛА МОЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ ЗА СУМИТЕ 30 000, 50 000 И 70 000 ЛЕВА?

Несъмнено надеждна, красива, безопасна и комфортна. И няма да имате никакви проблеми с нейната експлоатация, а после лесно ще я продадете на вторичния пазар. За тези цени ще очаквате един автомобил да има множество екстри, а размерът на купето, багажника също са от значение. Но нека разгледаме няколко модела, на които да обърнете внимание при избора на нов автомобил:

За 30 000 лева?

Спортен седан или нещо по-комфортно? Отговорът зависи от характера и семейното ви положение. Но ние ще се спрем на Renault Captur.

RENAULT CAPTUR

Ако имате 30 000 лева и сте се прицелили в Renault Captur, то може да разчитате, че ще придобиете автомобил със стилен дизайн, стабилен бензинов или дизелов двигател и предно задвижване, особено практичен и икономичен в градските си варианти на модела LIFE и ZEN.

Движещата сила на това Renault е с мощност 90 к. с. За по-голяма ефективност на разхода към него е прикрепена система Start&Stop – с нея двигателят на Renault CAPTUR се изключва и включва автоматично. Това намалява разхода на гориво и емисиите на CO₂. А режим ECO и системата DRIVINGECO2 могат да намалят разхода на гориво с до 12%! Освен това, системата DRIVINGECO2 интелигентно анализира стила ви на шофиране и подава съвети как да намалите разхода на гориво още повече.

В актива на всички модификации могат да се запишат меко и комфортно окачване, добра проходимост, просторен салон и по-широки възможности за персонализация. Този кросоувър напълно подхожда на вашата индивидуалност с гамата си от предложения за двуцветно купе и цветова палитра. Renault Captur предлага подгряване на предните седалки, 16 или 17-инчови джанти, панорамен стъклен покрив, паркинг асистент, камера за задно виждане, помощна система за потегляне от наклон и още куп полезни опции.

Нашето мнение: изборът на Renault Captur – отличен и изгоден за ценовия си клас.

И внимание! Вече можеш да избереш удобна опция – повече свободно време за теб и по-малко ангажимент към автомобила!

Новата услуга на пазара SIMPL – при дългосрочен наем на нов автомобил можеш да получиш цялостно обслужване на колата.

Какво е накратко SIMPL? При нужда от смяна на гуми, регистрация в КАТ, плащане на данък МПС, гражданска отговорност, трансфер летище и паркинг, сервизни дейности – идваме, взимаме колата, свършваме нужното и ти я връщаме на удобно за теб място. Цялото движение на автомобила можеш да следиш в удобен клиентски модул. Ще получаваш отчет и документи за всяка извършена услуга.

Simpl е за всяка марка и модел нов автомобил, няма ограничение!

За 50 000 лева?

Като сума за тази цена могат да бъдат закупени представители на различни класове и нива на оборудване автомобили от базови до топ ниво. Това обаче създава известен проблем – коя кола да изберете? За тази цена повечето автомобили са чудесни, надеждни, с отлични характеристики. Изборът е ваш, а ние предлагаме своята версия на достоен образец за тази ценова категория.

ГРАДСКИЯТ КРАЛ – NISSAN QASHQAI

Ярък, спортен, харизматичен – Nissan Qashqai покорява отново и отново! Привлича погледите и ражда нови емоции, той е обект на желание за всички, които ценят високото ниво на комфорт, ярък характер и иновативни решения. Зад волана не просто притежавате сила и не правите компромиси, а чувствате, че целият град е във вашата власт.

Моделът е нов поглед върху динамика, управляемост, технологичност и удоволствие от шофирането! Системата за преглед на 360 градуса ще ви помогне без усилие да паркирате навсякъде. Усъвършенстваната система, с която е оборудван автомобила, дава възможност да държите пътя под пълен контрол.

Високата удобна позиция, присъща на SUV, компактност и маневреност, характерна за по-малките хечбеци – Nissan Qashqai е събрал в себе си най-доброто от двата свята. Съвременните, интуитивни технологии правят всяко пътуване безопасно и предвидимо.

Нашето мнение: изборът на Nissan Qashqai – цената си заслужава емоцията.

За 70 000 лв?

Качваме се все по-високо! BMW 225xe iPerformance Актив Турър е нагледно доказателство, че високата класа, иновативност и гъвкавост могат да бъдат идеално комбинирани с динамичен дизайн. Спорт, пътуване за уикенда или за ежедневно ползване – този автомобил винаги с нетърпение чака повод да се отправите на път, а динамиката му в пълна степен отговаря на стандартите на BMW.

ПЕРФЕКТНОТО СЪЧЕТАНИЕ НА ИМИДЖ И ПРАКТИЧНОСТ – BMW 225XE IPERFORMANCE АКТИВ ТУРЪР

За да се справяте със стил и удоволствие с ежедневните задачи – BMW 225xe iPerformance Актив Турър е отличен избор. Иновативност (хибрид), енергичност, осигурява функционалност и удоволствие от шофирането – точно каквото се очаква от едно BMW. Ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,7 секунди в комбинация с изключително нисък разход на гориво (комбинирано: 3,2-2,7 л/100 км). Освен изключителната ефективност и перфектна адаптивност за всекидневието, моделът отговаря и на максималните стандарти за динамика на управлението и качеството, типични за моделите на BMW.

Нашето мнение: изборът на BMW 225xe iPerformance Актив Турър – уникално, различно изпълнение, иновативно изживяване в комбинация с бързина и ефективност.

Закупуването на автомобил е цяла наука. Но ние сме сигурни, че при базови познания и информация, ще изберете правилният за вас автомобил, отговарящ на личния ви вкус, предпочитания, начин на живот и характер!