Оптимизирай своя ден със Simpl Assistant

Default Pinned Post Image

В днешния бързо променящ се свят, където времето е от съществено значение, търсенето на иновативни начини за улесняване на ежедневието се превръща в нещо от първостепенно значение. Едно от най-ценните неща, които можеш да получиш, е спестяването на време. Има много приложения за оптимизиране на времето, но Simpl Assistant е твоят личен автомобилен асистент, който ще те освободи от грижите за автомобила. Прочети статията до края, за да разбереш как Simpl Assistant ще ти спести много нерви и време.

Какво представлява Simpl Assistant?

Това е иновативно приложение, което може да бъде изтеглено напълно безплатно от Google Play или App Store. Simpl Assistant помага да не забравяш важните моменти за кола и напомня за всяко нещо, което е твърде вероятно в натовареното ежедневие да си забравили.

Представи си колко по-лесно е приложението да помни важни дати и да ти напомня когато е нужно. Този ангажимент отпада и така автоматично можеш да бъдеш по-продуктивен и по-спокоен, защото има кой да се грижи за колата ти.

Как да се регистрираш в Simpl Assistant?

1.     Изтегли приложението Simpl Assistant напълно безплатно от Google Play или App Store.

2.     Следвай стъпките за регистрация

3.     Добави автомобила си

4.     Разгледай допълнителните функции, които приложението предлага

Ще спестиш ли време?

Категорично ДА!

Замисли се колко време губиш в чакане на ГТП или пък докато си в трафик на път за сервиза. А представи си сега колко нерви и усилия ще си спестиш, когато изтеглиш твоят ЛИЧЕН автомобилен асистент!

Всички тези изнервени и натоварени ситуации могат да бъдат избегнати с помощта на Simpl Assistant! Той ти напомня за всички важни срокове, като гражданска или каско. Разработен е от експерти в автомобилната индустрия. Предоставя надеждна информация и достъп до професионални услуги. Избери Simpl Assistant за спокойствие на пътя.

Какво още предлага приложението Simpl Assistant?

Приложението предлага два пакета:

·            Flex пакет, който включва 3 услуги по твой избор и е валиден 12 месеца след закупуването му.

·            Comfort пакет, който включва 5 услуги по твой избор и отново е валиден 12 месеца след закупуване.

Приложението също така предлага и еднократни услуги:

-          Завеждане на щета

-          Смяна на гуми

-          Годишен Технически Преглед

-          Трансфер летище и паркинг

-          Автомивка

-          Заместващ автомобил

-          Транспортиране на автомобила ви до и от сервиз

 

Не забравяй, че времето е най-ценният ресурс и трябва да го управлявате умно! Освободете повече време за любимите занимания и време със семейството. Изтеглете безплатно от Google Play или App Store.