Запознай се със Simpl Assistant - Твоят личен автомобилен асистент!

Default Pinned Post Image

Поддържането на автомобила ти в отлично състояние е съществен компонент за удължаване на неговия живот и осигуряване на твоята безопасност на пътя. Реално времето, прекарано в поддръжка може да се усети като значително отклонение от ежедневните ти задачи и ангажименти. Точно за това днес ще те запознаем със Simpl Assistant, който ще бъде твоя верен помощник в поддръжката на автомобила.

Проблеми на съвременния шофьор:

Като съвременен шофьор, вероятно се сблъскваш с множество предизвикателства, от намирането на време за сервиз до спазването на графици за смяна на масло, гуми и други ключови компоненти. Освен това, липсата на навременна информация за изтичане на гражданска отговорност или ГТП може да доведе до нежелани глоби и административни затруднения.

Какво представлява Simpl Assistant?

Simpl Assistant е мобилно приложение, което функционира като твой личен автомобилен асистент. То ти осигурява цялата необходима информация и напомняния за поддръжката на автомобила, така че ти да можеш да се наслаждаваш на безпроблемно шофиране.

Основни функции на приложението:

- Напомняния за изтичане на гражданска отговорност: Никога не пропускай срока за подновяване на твоята застраховка.

- Пакети за поддръжка: Simpl Assistant предлага различни пакети за поддръжка, които включват услуги като завеждане на автомобила до и от сервиз, автомивка, завеждане на щета, летище трансфер, хотел за гуми и други. Тези пакети са проектирани да осигурят спокойствие и изгодни цени, спестявайки ти време.

Специални услуги:

- ГТП, автомивка, заместващ автомобил, транспортиране на автомобила до и от сервиз, трансфер летище и паркинг - всички тези услуги могат да бъдат организирани и извършени чрез приложението.

- Завеждане на щети: В случай на пътно-транспортно произшествие, Simpl Assistant минава през целия процес на документиране и комуникация със застрахователни компании вместо теб. Може да се възплзваш от всички тези услуги както единично така и пакетно за период от 12 месеца след закупуването му.

Удобство и спестено време:

Приложението улеснява ежедневието ти, като автоматизира управлението и поддръжката на автомобила ти. Разработено от експерти в автомобилната индустрия, то ти предоставя надеждна информация и достъп до професионални услуги, които ти спестяват много излишни часове. Simpl Assistant ти позволява да обърнеш внимание на по-важните неща в живота.

Как да започнеш да използваш Simpl Assistant:

Изтегли приложението от App Store или Google Play, следвай стъпките за инсталиране и добави своя автомобил.

Simpl Assistant е твоят надежден партньор в грижата за автомобила. Отпусни се и се наслаждавай на пътя, знаейки, че всичко относно поддръжката на автомобила ти е под контрол. Не чакай повече, опитай Simpl Assistant днес и преоткрий твоето шофиране без грижи!