189 автомобила и 14 премиери на Автосалон София 2022

Default Pinned Post Image

Изминалата седмица бе емоционална и вълнуваща за автомобилния бранш в България!
Автомобилният салон в столицата събра стотици любители на автомобилите на едно мястo. Международното изложение в София е от значителна важност на Стария континент, тъй като през 2022 г. само у нас и в Париж ще се проведат автомобилни салони.
Заради двугодишното прекъсване, Автосалонът изгря с над 180 експоната в Интер Експо Център и над 100 тест драйв автомобила. 14 от представените автомобили са световни премиери, а 8 от тях напълно електрически.
Тазгодишното изложение се откроява и с това, че в дългогодишната си история автомобилите с алтернативно задвижване не са превъзхождали тези със конвенционални двигатели. Гостите на салона имат възможността да се насладят на 33 напълно електрически модели и 70 – хибридни.
Сред автомобилните гиганти, SIMPL също се открои с първо участие в Изложението. И за да е наистина запомнящо се, решихме да предоставим възможността към всички посетители на салона да се докоснат и спечелят TESLA Model 3 Dual Motor AWD. Играта ще продължи до 12 юни включително, а на 13-и ще бъде изтеглен победителят. 

И относно темата за луксозни автомобили, най-скъпото бижу на изложението бе Brabus D40 Widestar, който още в първия ден бе продаден за 600 000 лв.
Многобройните експонати и световни премиери събуди интереса на десетки известни лица от обществения и културен живот, които гостуваха на изложението.
Първият официален гост на събитието, още преди откриването му, бе президентът на България, който остана силно впечатлен от изцяло електрическия Mustang MACH-E GT. 

Припомняме, че остават броени дни до края на най-технологичния и различен автосалон досега.
Посетете го, за да се насладите на стил, класа, дизайн и иновации вплетени в автомобилната индустрия.
А SIMPL ще ви очаква в централно фоайе до зала 4, за да ви сподели за това, в което вярва най-силно – лесният и справедлив начин за ползване на нов автомобил. 


Открий различния начин за ползване на нов автомобил!