SIMPL става част от Автомобилен салон София 2022

Default Pinned Post Image

За първи път SIMPL става част от Автомобилен салон София 2022!

Изложението се завръща след двугодишно прекъсване заради коронавирус и обещава да даде на автолюбителите необикновено преживяване с най-новите технологии и иновации, вплетени в автомобилите. Тази година се организират едва 7 големи автомобилни изложения в света, от които само два на Стария континент – в Париж и в София.

Изложението в Интер Ескпо Център стартира на 3-и юни (петък), с предпремиерно откриване за медиите и кръгла маса с експерти в бранша, на която ще се дискутира състоянието на мобилността и възможността за създаване на устойчиво развитие на безопасен и екологосъобразен автомобилен парк у нас.
През тази година се забелязва още по-засилен фокус върху автомобилите с алтернативно задвижване. Затова не е изненада, че тазгодишният Автосалон ще се открои с огромно разнообразие от електрифицирани и напълно електрически автомобили.
Един от тях е представителят на SIMPL – Tesla Model 3 Dual Motor AWD, чиито безплатен уикенд тест драйв е нашата голяма награда за един от вас.
Големият победител ще бъде изтеглен в последния ден на изложението – 12 юни.
Екипът ни ще те очаква в централно фоайе на Интер Експо Център, за да те запознае и със специалните промо оферти, които ще важат единствено в периода на Автосалона.
Ела и получи лична професионална консултация относно различния начин за ползване на автомобил.

Вярваме, че всеки трябва да има достъп до лесен и справедлив начин за ползване на нов автомобил!