Изцяло дигитално сключване на договор

menu

Спестеното време няма цена!

newcar drivenewcar driveSIMPL driveSIMPLCar
Default Pinned Post Image

Замислял ли си се, колко време губиш за своята кола?

Нека помислим заедно.

Покупката на кола не е просто и бързо решение, това е сложен и отнемащ време процес: дълго търсиш, за да избереш подходящата, онази с която ще се гордееш. 

Проверяваш онлайн, сравняваш цени, посещаваш дилъри и автокъщи, следва test drive, избор на оборудване- какво да добавиш, от какво да се лишиш, защото финансите за колата са вече определени. 

Финализираш и това и вече колата е твоя! Най-страхотното усещане на света! 

Това обаче не е краят на приказката, защото тепърва започват и грижите – регистрация в КАТ, Гражданска отговорност, автокаско, предстоят още смяна на гуми, обслужване и завеждане на щети и какво ли още не… Много загубено време, което би могъл да инвестираш е нещо по-приятно като своето хоби например. 

Но дали това е възможно?! ДА! 

SIMPL създаде услуга, която ти спестява време, пари и ти само караш и се забавляваш! 

1. Избираш колата и оттук поемаме ние. Правим оферти, търсим варианти и правим всичко нужно, за да караш мечтаната от теб кола. 

2. Колата идва с доверен Асистент, който ще се грижи за нея, а ти ще се радваш на шофирането. Асистентът взима колата от удобно за теб място, обслужва я и ти я връща сервизирана. 

3. Със SIMPL няма да мислиш и за реализация на колата на вторичен пазар! След наемния срок връщаш колата и не мислиш за нея, а просто взимаш нова и караш!


Избери SIMPL, живей просто и карай без грижи!