Спестеното време няма цена!

newcar drivenewcar driveSIMPL driveSIMPLCar
Default Pinned Post Image

Замислял ли си се, колко време губиш за своята кола?

Нека помислим заедно.

Покупката на кола не е просто и бързо решение, това е сложен и отнемащ време процес: дълго търсиш, за да избереш подходящата, онази с която ще се гордееш. 

Проверяваш онлайн, сравняваш цени, посещаваш дилъри и автокъщи, следва test drive, избор на оборудване- какво да добавиш, от какво да се лишиш, защото финансите за колата са вече определени. 

Финализираш и това и вече колата е твоя! Най-страхотното усещане на света! 

Това обаче не е краят на приказката, защото тепърва започват и грижите – регистрация в КАТ, Гражданска отговорност, автокаско, предстоят още смяна на гуми, обслужване и завеждане на щети и какво ли още не… Много загубено време, което би могъл да инвестираш е нещо по-приятно като своето хоби например. 

Но дали това е възможно?! ДА! 

SIMPL създаде услуга, която ти спестява време, пари и ти само караш и се забавляваш! 

1. Избираш колата и оттук поемаме ние. Правим оферти, търсим варианти и правим всичко нужно, за да караш мечтаната от теб кола. 

2. Колата идва с доверен Асистент, който ще се грижи за нея, а ти ще се радваш на шофирането. Асистентът взима колата от удобно за теб място, обслужва я и ти я връща сервизирана. 

3. Със SIMPL няма да мислиш и за реализация на колата на вторичен пазар! След наемния срок връщаш колата и не мислиш за нея, а просто взимаш нова и караш!


Избери SIMPL, живей просто и карай без грижи!