Под наем или абонамент за автомобил - какво да избереш?

Default Pinned Post Image

Ти се нуждаеш от кола и то бързо, но коя е най-добрата опция за теб? В нашия блог ще научиш основните разлики между абонамент за кола и наемане на кола. Ще разбереш коя опция е подходяща за теб, в зависимост от твоите нужди и предпочитания - от времетраенето, през което ще ти е нужна колата, до конкретния модел, който искаш. Продължи да четеш, за да научиш всичките си опции следващия път, когато търсиш кола.

Нуждаеш се от кола и то спешно. Обаче, не искаш просто каквато и да е кола. Искаш такава, която си избрал лично, която да служи на определена цел и да бъде точно това, от което се нуждаеш.

О, и искаш определена марка, защото винаги си карал такава или искаш да опиташ нещо ново. И с появата на нови и удивителни автомобили на пазара, може би искаш да си направиш по-дълъг тест драйв с абонамент?

Какви са разликите между наемане на кола и абонамент за кола?

-          Продължителност: Една голяма разлика между абонаментите за коли и традиционното наемане на коли е продължителността. Обикновено има максимален период за наемане, от няколко дни до няколко седмици, докато абонаментът за кола е направен да бъде напълно гъвкав спрямо твоите нужди.

С абонамент за автомобил, ако имаш нужда да задържиш колата за по-дълъг период... това, не е проблем. Какво ще кажеш ако искаш различна кола... отново, не е проблем. Просто я смени. Може би си искал да видиш дали електрическа кола би била подходяща за теб. Защо не вземеш една с абонамент за няколко месеца и да видиш какво ще стане.

Ако ти хареса... задръж я по-дълго. Или може би искаш да усетиш вятъра през лятото карайки кабриолет, но след това да смениш с 4x4, когато времето стане зимно.

Ако имаш нужда от кола за период по-кратък от 2 седмици, като например дълъг уикенд, за да посетиш роднини от другия край на страната, наемането би било най-добрият ти вариант, но ако имаш нужда от кола за няколко месеца или повече, тогава абонаментът за кола ще бъде по-добър вариант.

-          Цена: С абонамент за автомобил от Simpl цената е ясна и лесна за разбиране. Цената, която виждаш, е цената, която плащаш. Всичко, което трябва да направиш, е да добавиш гориво или, ако си решил да си по-екологичен, да заредиш батерията. Цената включва покритие при авария, пътна помощ и всички разходи за обслужване. Това е пълен пакет, който ти предоставя най-удобния начин да притежаваш всяка кола.

Използването на абонамент за кола е значително по-евтино от използването на множество краткосрочни периоди на наем. Не забравяй, че при повечето фирми за отдаване на коли под наем цената, която виждаш, ще бъде за използване на колата за определен период. Вероятно след това ще трябва да платиш покритие при авария. Също така ще трябва да платиш и депозит.

И така, следващия път, когато се нуждаеш от кола, помисли за това какво наистина търсиш в превозното средство и как можеш да използваш услугите на Simpl, за да направиш своя избор удобен, гъвкав и приятен. Независимо дали ще избереш Ready 2 GO опцията за бърз достъп до автомобил или предпочиташ да поръчаш чисто нова кола, Simpl предлага решение, което да отговори на твоите нужди.