Електрически автомобили, които очакваме да видим през 2023г.

Default Pinned Post Image

През 2023 г. нещата стават все по-вълнуващи с представянето на редица нови коли, които нямаме търпение да видим на пътя. Тук ще разгледаме петте, които ни вълнуват най-много тази година.

Peugeot е-308

Peugeot 308 представлява нова ера за марката, като това е първият модел автомобил с новата емблема на Peugeot и с тази нова ера идва и електрическата му версия! С елегантен интериор, голям централен сензорен екран и i-cockpit Peugeot e-308 наистина се чувства като кола, създадена за бъдещето. Този нов електрически хечбек ще има голям пробег от 383 километра, благодарение на изцяло новото си електрическо задвижване, а със своята 51 kWh батерия няма да е необходимо да чакате, докато се зареди!


Abarth 500e

Очаква се да пристигне през лятото на 2023 г. Abarth 500e със своя ретро стил и с някои спортни екстри, със сигурност ще привлече окото. Abarths са известни с емблематичния си звук, но с преминаването към електрическите модели този звук утихна. Екипът на Abarth инсталира звуков генератор и усилвател на 500e, помагайки да се възпроизведат интензивните усещания на неговия аналог ICE. Изборът на батерия за вашият Abarth 500e е също толкова лесен, колкото и на двигателя, защото има само една опция. Получавате същата батерия от 42 kWh, каквато ще намерите и във Fiat 500 с най-дълъг пробег, но допълнителната мощност в тази кола наистина намалява донякъде пробега. Все още нямаме наличен новият Abarth 500e, но можем да ви предложим подобният на него Fiat 500 е Icon. 


Jeep Avenger

Jeep Avenger е първият изцяло електрически модел на Jeep. Той ще постави нов стандарт за малките SUV автомобили по целия свят. Моделът вече постигна успех и ние сме щастливи, защото не сме единствените, които мислят така, Avenger вече е кола на годината 2023. Той е един от по-малките автомобили, произвеждани от Jeep, въпреки че безспорно е с емблематичната си предна решетка и повишена височина. Avenger ще бъде перфектният спътник за приключения на открито, благодарение на своя пробег от 399 км., бързо зареждане и набор от различни режими на шофиране за различни терени.