Защо абонаментът за автомобил е по-ефективен за вашия бизнес?

Default Pinned Post Image

Гъвкавостта е ключът към управлението на успешен бизнес в днешния непрекъснато променящ се свят. С нарастването на абонаментните услуги, фирмите се възползват от гъвкави и рентабилни решения за своите транспортни нужди. Абонаментите за автомобили към Simpl предлагат иновативна алтернатива на традиционното притежаване на автомобили или лизинг, предоставяйки на компаниите свободата да се адаптират бързо, като същевременно спестяват време и пари. В тази блог статия ще разбрете, защо абонаментът за автомобил има по-голям смисъл за вашия бизнес, отколкото други опции, налични на пазара.

Защо да преминете към абонамент на автомобил?

С разрастването на вашия бизнес нараства и нуждата ви от надежден транспорт. Но закупуването на автопарк може да бъде голям разход. Абонаментът на автомобил предлага по-гъвкаво и достъпно решение за фирми, които се нуждаят от служебни коли.

Абонаментът на автомобил предоставя на вашия бизнес редица предимства пред традиционното притежаване на автомобил или лизинг. Може би най-важното е, че предлага по-голяма гъвкавост за коригиране на размера на вашия автопарк нагоре или надолу според нуждите, без да сте обвързани с дългосрочни лизингови договори.

Освен това моделът, базиран на абонамент, може да спести пари на вашия бизнес, като обедини всички разходи за собствен автомобил (застраховка, поддръжка, смяна на гуми, сервизиране и т.н.) в едно месечно плащане. И тъй като не сте обвързани с нито едно превозно средство, можете да изпробвате най-новите модели, за да видите дали отговарят на по-добре на вашите нужди и бизнес цели.

Цената включва допълнителни услуги като застраховка, винетка, годишен данък, завеждане на щета, заместващ автомобил, поддръжка и пътна помощ. При нужда може да се добави трансфер летище и паркинг.

Предимства при избора на абонамент за автомобил през Simpl

Simpl е нов начин за ползване на автомобил, който предлага повече гъвкавост от традиционния лизинг. Ще можете да изберете за какъв период от време искате да вземете автомобила под наем за 6, 12 или 24 месеца. Това го прави чудесна опция за фирми, които искат да не затварят средства в първоначални вноски, да спестят ресурси, време и пари. Услугата SIMPL Асистент ще се грижи за цялостното сервизиране на автопарка през целия период на наема.

Абонаментите на Simpl са отличен избор за търговци, които искат повече контрол върху транспортните си решения, без да жертват удобството или качеството.


Надяваме се статия да ти е била полезна!

Ако искаш следващия ти служебен автомобил да е чрез дългосрочен наем, кандидатствай за него ТУК