When and why renting a car is cheaper than buying?

Default Pinned Post Image

Свикнали сме, замисляйки се за смяна на автомобила, първата ни насока да е към финансов лизинг. И притежаване на автомобила.
А замислял ли си се за това да не притежаваш автомобил? Автомобил, с който има само съпътстващи разходи, нерви и загуба на твоето време по сервизиране и обслужване.
Не трябва да те притеснява, че ще останеш без кола. Напротив, ще имаш. И ще може да я сменяш през определен период от време, заменяйки я с по-нова. Преминавайки към наем на автомобил ще забравиш за проблемите и разходите покрай нея. Единственото, което трябва да направиш, е да я караш с усмивка и удоволствие.
Ако живееш в градски район и не е необходимо да използваш превозно средство всяка седмица, може да се замислиш дали не е по-изгодно да наемеш, отколкото закупиш собствен автомобил. Друг изключително важен фактор, който рядко се забелязва от потребителя - един автомобил се обезценява още в момента на излизането му от шоурума.
Ако имаш собствена кола, която прекарва много време пред дома ти, без да бъде използвана, също е знак, че нямаш необходимост от нея. Защото така превозното средство може да се повреди дори по-бързо, отколкото, ако го използваш всеки ден. Това са само част от причините, поради които може да се замислиш дали наистина имаш нужда от собствена кола или е по-добре да се възползваш от услугата наем.

SIMPL е именно такава услуга. Но по-специфична. Причината е, че предлага не краткосрочен наем, а дългосрочен.
А освен него, потребителят получава и пълно асистент обслужване на автомобила през целия наемен период. Услугата разполага с гъвкави наемни периоди, които могат да се разгледат в сайта ни.

В следващите редове ще поставим фокуса върху няколко причини да преосмислиш възможността за наем на автомобил: 

1. Временен престой в страната 

Най-голямото предимство на SIMPL виждат чужденците в България. Причината е, че асистентът на SIMPL поема цялата административна работа, свързана с автомобила вместо тях. Сервизира, обслужва и връща колата. Поемайки всички отговорности около автомобила.
Разбираемо е, че чужденците срещат известни затруднения заради езиковите бариери. Затова асистентът ни е от голямо значение за безпрепятственото и улеснено преживяване на тези хора у нас. Наемът на автомобил в подобни случаи е най-разумното решение и един от най-гъвкавите опции. 

2. Ценово изгодно

Колите под наем много често са на по-изгодна цена, отколкото другите методи за транспорт. Естествено, съотношението цена-удобство е в пъти по-добро, отколкото при който и да било друг публичен транспорт. Наемайки автомобила, който ще ти пасне спрямо характеристики и спецификации, несъмнено комфортът, удобството и удоволствието, ще са напълно задоволени. 

3. Искаш да караш премиум автомобил

Искаш да караш и тестваш премиум автомобил, за да бъдеш напълно уверен дали да си го купиш след това. SIMPL е перфектната възможност. Защото разполагаме с премиум автомобили, с които можеш да преживееш комфорта и удобството. SIMPL е единствената услуга, която предоставя дългосрочнно възможността и за Tesla. Основен проблем за желаещите да изпробват този автомобил е, че компанията няма официално представителство у нас. Което усложнява сервизирането и обслужването му. 

4. Не искаш дългосрочен ангажимент със собствен автомобил

Не искаш дългосрочни ангажименти с личен автомобил, защото знаеш колко отнема обслужването му – времево и финансово. Това е една от причините да не го искаш повече. За да оптимизираш личните си ресурси като време и сили. Затова търсиш устойчиво решение, нещо лесно и разумно, без ангажименти.
Знаем това усещане, затова предоставяме услугата SIMPL – дългосрочен наем на автомобил с асистент обслужване. 


Открий лесния и справедлив начин за ползване на нов автомобил!